h1

23… de regrete!

noiembrie 24, 2007

Peste 20 de luni ne vom bucura de noul stadion naţional ”National Arena”, iar în 2011 vom fi martorii finalei Cupei UEFA. Cel puţin aşa ne promit şefii fotbalului românesc. Păcat că nu prea îi mai crede nimeni, de fapt nici ei nu mai cred ce spun.
Până la finalizarea( de fapt până la începerea) marelui proiect, a trebuit să ne luăm rămas-bun şi să-i aducem un omagiu vechiului ”23 August”. Asta nu ar fi fost deloc o problemă dacă nu am fi tratat subiectul ca o adevărată dramă naţională. S-a consumat atâta cerneală pe seama acestui ”mare eveniment”. S-au făcut statistici despre rezultatele naţionalei si ale echipelor de club( trebuiau să mai calculeze procentul de noroc), s-au rememorat toate meciurile care s-au au avut loc pe acest stadion, s-au făcut declaraţii peste declaraţii. Mai rămânea să se aducă coroane de flori la intrare şi la cele două porţi sau mai bine să fie transformat în loc de pelerinaj pentru o perioadă. Ar mai trebui să primească şi o decoraţie!
Despre viitorul stadion doar s-a amintit de câteva ori, însă nu i s-a acordat atenţia pe care o merită nu asemenea proiect! Însă ”prietenii ştiu de ce!”

2 comentarii

  1. Asa stim noi, sa ne uitam tot timpul in urma, niciodata inainte. Cred ca asta chiar e un subiect de dezbatut, felul in care privim lumea in general.


  2. Gabik
    De acord cu tine.

    Mara
    Inspirat titlul.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: