h1

Nu daţi în ele!

aprilie 18, 2009

oltchimAstăzi s-a încheiat drumul european pentru Oltchim Râmnicu Vâlcea, echipa de handbal feminin care ne-a reprezentat cu onoare în Liga Campionilor.

Vâlcencele au ajuns până în semifinale, unde au fost eliminate de formaţia daneză Viborg, cu scorul general de 55-49, după cele 2 manşe. În meciul tur, Oltchim a pierdut cu 34-28, în timp ce a doua partidă, din Danemrca s-a încheiat la egalitate, 21-21.

Înainte de a le acuza şi de a le judeca pentru aşa-zisul eşec, gândiţi-vă câteva secunde dacă merită asta. Sau măcar răspundeţi la aceste întrebări şi apoi decideţi-vă: de câţi ani nu a mai avut sportul românesc o reprezentantă în Liga Campionilor, la acest nivel?; de câţi ani nu am mai jucat o semifinală în această competiţie, în orice sport?; în ce sport am realizat performanţe europene şi mondiale în ultimii ani?; cine a adus cele mai multe trofee/rezultate în ultimul deceniu?

Acum sunteţi liberi să le judecaţi!

FELICITĂRI OLTCHIM!

***

Succes handbalistelor de la Rulmentul Braşov în partida retur contra celor de la  Itxako Estella, din cadrul semifinalelor Cupei EHF!

3 comentarii

  1. de ce pleci de la premisa ca le vom judeca in mod negativ? eu cred ca au facut destule incat sa le multumim,nu poti sa fii tot timpul pe primul loc,trebuie sa le incurajam cand le este mai greu, nu sa le criticam aiurea 😀


  2. las’ c-au facut treaba buna. felicitari! 😀


  3. olchim eu c red in voi si nu va judec vreau sa va spun ca va aprciez fffff mult si stiu ca o sa castigatiLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: